Beweegteam Woerden

Jan Steenstraat 102
3443 GZ Woerden

Hulp nodig?
Telefoon: 06 5877 2402

Hoofdcontent

Tekenwedstrijd "Sjors, ontdek je talent!"

Hieronder kun je alle mooie, kleurige, leuke, sportieve en creatieve ingestuurde tekeningen vinden die zijn gemaakt voor de wedstrijd voor de voorkant van het Sjors-boekje van volgend schooljaar. Stemmen kan vanaf nu! 

Je kunt stemmen tot uiterlijk dinsdag 6 juli 16.00 uur. We sluiten dan de wedstrijd en maken direct de uitslag bekend!  De winnende school krijgt natuurlijk even een persoonlijk berichtje van ons en we zullen de winnaar verder communiceren via de sociale media van “Sjors, ontdek je talent! en het Beweegteam Woerden. De winnaar van de tekenwedstrijd wint een mooie prijs voor de hele klas en krijgt komend schooljaar het allereerste boekje uitgereikt van de  Woerdense wethouders Becht of Noorthoek, met zijn of haar winnende tekening op de voorkant!

 

Gefeliciteerd Liz Haveman van Groep 4 Franciscusschool! Jij hebt de meeste stemmen gehaald. Dat is super fantastisch! Dankzij jou wordt het boekje van Sjors nog mooier. Bij het uitreiken van de boekjes krijg je natuurlijk meer te weten over de prijs!