Hulp nodig?
Telefoon: 06 5877 2402

Hoofdcontent

Hoe werkt het?

Neem de volgende stappen om jouw activiteit of cursus te vinden:

1. Bekijk alvast het aanbod via het boekje "Sjors, ontdek je talent!" of de brochure "Try out". Ben je ze kwijt of wil je het ze digitaal nog bekijken? Dat kan via de links in de footer (paarse balk) onderaan deze website, boven de promotiefilmpjes van Sjors en Try out.

2. Klik op de buttons "Sjors, ontdek je talent!" of "Try out" om de gewenste activiteit of cursus te vinden voor jouw leeftijdsgroep.

3. Via de "filters" kun je zoeken op een activiteit of cursus bij jouw in de buurt (selecteer de "wijk"), jouw leeftijdscategorie, periode of soort activiteit / cursus.

4. Activiteit gevonden? Klik dan op het winkelmandje om de activiteit toe te voegen aan jouw account of klik op "meer info" / "meer datums" voor meer informatie. Doorloop vervolgens de stappen die door de website worden aangegeven.

5. Via de functie "inloggen", kun je, na inloggen, jouw inschrijvingen altijd bijhouden en bekijken.

We hopen dat je met deze korte handleiding en website je snel kunt inschrijven voor de activiteit die bij jou past. Mocht het nu niet lukken, kom je er niet uit of heb je nog vragen? Neem dan contact op met het beweegteam. Zie voor onze gegevens het hoofdmenu op deze website.

Veel plezier!