Hulp nodig?
Telefoon: 06 5877 2402

Hoofdcontent

Corona update - Buitensport voor jeugd weer mogelijk

In verband met het Coronavirus is het begrijpelijk dat er vragen zijn over het al dan niet doorgaan van de Sjors Sportief/Creatief activiteiten de komende periode. Vanzelfsprekend volgen wij hierin de landelijke richtlijnen. Voor ons programma heeft dit nu de volgende consequenties:

Er zijn weer mogelijkheden om buiten te kunnen sporten vanaf 28 april!

Zie de berichtgeving van de gemeente en de mogelijkheden vanuit het Beweegteam . Aan de hand van deze berichtgeving stellen wij Sjors en Try Out open voor sportverenigingen om tijdelijke lidmaatschappen of 'strippenkaarten" voor niet leden aan te bieden. Sportverenigingen kunnen via hun account deze initiatieven alvast invoeren en toevoegen aan het tijdelijke bestand "Sjors beats Corona".

Wij zullen deze initiatieven bundelen en via de scholen bij de kinderen promoten (zodra de scholen weer gestart zijn, met opstarttijd waarschijnlijk vanaf 18 mei).

Alle andere reguliere Sjors-activiteiten zijn tot en met 31 mei afgelast
De verruiming voor de sport geldt helaas niet voor het creatieve aanbod,aarom hebben wij besloten alle Sjors-activiteiten nu tot 31 af te gelasten. Mocht er toch eerder ruimte komen vanuit de landelijke maatregelen, zullen we gezamenlijk met de aanbieders kijken naar de mogelijkheden.

Retour inschrijfgelden
Aanbieders van de cursussen met data tussen 16 maart tot 31 mei, zullen contact opnemen met de al ingeschreven deelnemers over de afgelasting van de huidige cursus. Daarnaast hebben wij de organisatie van Sjors gevraagd de reeds geïncasseerde inschrijfgelden voor de afgelaste lessen terug te laten storten op de rekeningen van de (ouders / verzorgers van) deelnemers.

Ouders / verzorgers hoeven hun kind(eren) overigens niet zelf uit te schrijven voor een activiteit, dit zullen wij centraal via het Sjors-systeem regelen.

Verdere berichtgeving via scholen sociale media
Berichtgeving over nieuwe cursussen en herstart van Sjors en Try Out zullen via de scholen en onze social media (facebook, twitter en instagram) plaats vinden. U kunt ons via de volgende social media kanalen volgen:

Brede school Woerden:
https://www.facebook.com/bredeschoolwoerden en https://twitter.com/BS_Woerden   
Beweegteam Woerden:
https://www.facebook.com/beweegteamwoerden en https://twitter.com/Beweeg_Woerden en https://www.instagram.com/beweegteamwoerden  

Vragen?
Wij hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Mochten we jullie nog ergens bij kunnen helpen of mochten er nog vragen zijn, zijn wij op werkdagen tijdelijk te bereiken op telefoonnummer: 06 37113386.