Hoofdmenu

Beweegteam Woerden

Jan Steenstraat 102
3443 GZ Woerden

Hulp nodig?
Telefoon: 06 5877 2402

Sitemap
Hoofdcontent

Corona update

In verband met het Coronavirus is het begrijpelijk dat er vragen zijn over het al dan niet doorgaan van de Sjors Sportief/Creatief activiteiten de komende periode. Het advies vanuit de RVD is dat zoveel mogelijk onnodige contactmomenten gemeden moeten worden. Vanzelfsprekend volgen wij deze richtlijnen. En dat heeft voor ons programma helaas de volgende consequenties:

 

Alle Sjors-activiteiten zijn tot en met de meivakantie afgelast
Veel "Sjors, ontdek je talent"-activiteiten worden in een reeks van meerdere lessen gegeven en zouden de komende periode weer van start gaan tot aan de meivakantie. Wij willen graag voorkomen dat er halve cursussen gegeven worden.

Daarom hebben wij besloten alle Sjors-activiteiten tot en met de meivakantie te annuleren. Na de meivakantie kunnen de activiteiten en workshops weer worden gehouden.

Try Out-activiteiten kunnen vanaf 6 april doorgaan
De Try Out! activiteiten voor het voortgezet onderwijs zouden in principe vanaf 6 april (zolang de maatregelen van het RIVM / RVD niet worden verlengd) weer door kunnen gaan, omdat dit veelal eenmalige activiteiten zijn die bij de verenigingen zelf plaatsvinden.

Retour inschrijfgelden
Aanbieders van de cursussen met data tussen 16 maart tot 30 april, zullen contact opnemen met de al ingeschreven deelnemers over de afgelasting van de huidige cursus. Daarnaast hebben wij de organisatie van Sjors gevraagd de reeds geïncasseerde inschrijfgelden voor de afgelaste lessen terug te laten storten op de rekeningen van de (ouders / verzorgers van) deelnemers.

Ouders / verzorgers hoeven hun kind(eren) overigens niet zelf uit te schrijven voor een activiteit, dit zullen wij centraal via het Sjors-systeem regelen.

Verdere berichtgeving via scholen sociale media
Berichtgeving over nieuwe cursussen en herstart van Sjors en Try Out zullen via de scholen en onze social media (facebook, twitter en instagram) plaats vinden. U kunt ons via de volgende social media kanalen volgen:

Brede school Woerden:
https://www.facebook.com/bredeschoolwoerden en https://twitter.com/BS_Woerden  
Beweegteam Woerden:
https://www.facebook.com/beweegteamwoerden en https://twitter.com/Beweeg_Woerden en https://www.instagram.com/beweegteamwoerden 

Vragen?
Wij hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en hopen dat de activiteiten spoedig na 6 april weer te kunnen hervatten!

Mochten we jullie nog ergens bij kunnen helpen of mochten er nog vragen zijn, zijn wij op werkdagen te bereiken op telefoonnummer: 06 58772402 (kantoortelefoon).